nieuws
21
May
2024

George neemt belang in The Neon Company en zet in op groei

Vianen, 21 mei 2024 – The Neon Company, een toonaangevende speler op het gebied van neonborden met innovatieve PowerLED-technologieën, gaat een strategische samenwerking aan met George, een private durfinvesteerder gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van bedrijven met bewezen track records. Deze samenwerking, begeleid door overnameadviseur Marktlink, stelt de 29-jarige ondernemer Bart Orsel in staat om de recente explosieve groei van The Neon Company verder in Europa voort te zetten.

The Neon Company, opgericht in 2021 en gevestigd te Vianen, onderscheidt zich door het gebruik van PowerLEDs in neonborden, wat resulteert in energiezuinigere, helderdere en duurzamere producten dan traditionele varianten. Het bedrijf bedient een breed scala aan klanten, variërend van resellers en interieurontwerpers tot grote internationale merken zoals Nike, Netflix, Coca Cola en Talpa.

De toetreding van George, een onafhankelijke durfinvesteerder die bedrijven helpt om hun slagkracht te vergroten en verdere groei op nationaal en internationaal niveau te stimuleren, betekent een uitbreiding van zijn portfolio binnen de creatieve sector. George, opgericht in 2022 en gevestigd in Rijnsburg, investeert naast bedrijven ook in (inter)nationaal vastgoed. Jorg Schilder, CEO van George en serieel ondernemer, brengt zijn jarenlange ervaring in de verhuursector mee en zal op hands-onwijze samen met Bart Orsel het nieuwe management vormen.

Jorg Schilder en zijn team willen het groeipotentieel van de nieuwe samenwerking optimaal laten floreren: "Als investeerder brengen we niet alleen kapitaal, maar ook expertise in. Zo helpen we bij het verder professionaliseren van The Neon Company op het gebied van commercie, management en finance. Dit geeft de ruimte voor Bart om te doen waar hij het beste in is, namelijk zich focussen op de marketing, sales, branding en design van The Neon Company, met als doel de groei van het bedrijf te versnellen."

Bart Orsel kijkt met vertrouwen naar de toekomst: "Na een periode van sterke groei kan ik mij dankzij George focussen op de volgende fase in de ontwikkeling van mijn bedrijf. Met de investering willen we eerst de organisatie versterken om vervolgens onze positie te versterken in de prachtige nichemarkt waarin wij actief zijn.”